måndag 12 mars 2012

Fabulous Weekend!



Tre Bilder från min fantastiska helg.
Flög torsdag kväll till Sacramento, blev upphämtad och hamnade ytterligare två timmar norr ut i Chico hos goda vänner. Chico State är skolan som kan festa med stort F, något som CLU ligger lite efter med, vi kan vi med men det är inte högsta prioritet på listan, studierna är - vilket är skönt.
Det kan vara kul ibland och det blev en upplevelse sent att glömma!
Fredag kväll stod "paint party" på schemat. Herregud. Ett inplastad (bokstavligen) jättegarage med DJ och tre hundra människor klädda i vitt. Neonljus i taket och färg au mass i små plastburkar, det gick ut på  - som ni kan räkna ut - att kasta färg på varandra. Ni kanske tror att det blev tråkigt efter ett tag? nej. Det var lika roligt i fyra timmar. Helt dränkt i färg. Gud vilken upplevelse. Men det blir bara en gång, har fortfarande inte packat upp den påsen...
En hike i (som ni kan se) underbar natur och en tripp till UC Davis i Davis nästa dag. Trodde att mitt gym här på CLU är högsta standard, men ett gym utrustat för 25,000 studenter istället för 2500 är lite större, lite bättre och massor mer att göra. Klättervägg, löpbana som cirkulerar ovanför basketplanerna, squashplaner och privata karatelärare. Det ni.
Söndagen innan den 40 minuter långa flygturen hem var vi på Capitol Building i Sacramento, där Californiens guvernör sitter. Väldigt häftigt att gå runt bland senatorernas kontor och platser i salarna, allt var öppet för allmänheten. Gjorde även Old Town Sacramento som var vackert och påminde om Lucky Luke-Texas, ni förstår.
Otroligt lyckad helg, är euforisk fortfarande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar